ההיגיון שבשיגעון: השקות של מוצרים חדשים בטעמים הזויים מהוות מנוע צמיחה למותגי המזון // אבי זיתן
פודקסט השיווק חוגג 100 פרקים בפרק מיוחד: ראיון מעורר השראה עם ערן גפן שעונה לשאלות חברי הקהילה
פרק 99 בפודקסט השיווק: יוסי שליו סמנכ״ל הסחר והשיווק בטיב טעם
פרק 98 בפודקסט השיווק: נטע יהל מרקוס סמנכ״לית השיווק בקבוצת HeadStart
פרק 96 של פודקסט השיווק: טלי קידר סמנכ"לית השיווק והדיגיטל של מלונות דן
פרק 94 של פודקסט השיווק: מלי ביצור מנכ"לית קבוצת הייעוץ תפן
פרק 93 של פודקסט השיווק: היזם החרדי חיים קליגר על פלטפורמה לסחר וניהול בעולם הפרסום
פרק 91 של פודקסט השיווק: יונתן פייטרה, מנהל השיווק של חברת אס.סי.ג'ונסון
פודקסט השיווק בסימן תרבות בימי הקורונה: גל פרידמן וצביקה רוזן, אנסמבל ציפורלה
פודקסט השיווק: אליק פרומצ׳נקו, סמנכ"ל השיווק והבעלים של מגזין אוטו
פודקסט השיווק: נגה בנר סוארי מנהלת השיווק של דגני הבוקר תלמה ביוניליוור
כלי הנגשת אתר